Unde iesim in oras?

Daca nu practici cu regularitate acest sport, vei da de numeroase surprize.“Nu iesim niciodata in oras”, aud iar si iar, de 3-4 ani de zile…un adevar trist de altfel. Nu ieseam cand aveam fonduri, acum ca n-avem deloc, nici o sansa.

Dar se mai intampla sa te invite cineva si sa cauti in disperare un loc la ora 23, deschis, sa aiba si mancare si singurul noroc sa-l ai ca e finala de cupa europeana la fotbal. Ca altfel era totul inchis.

Sau afli de un recital folk in Groove Garden, care nu stii exact unde e, dar te-ai duce ca e folk…si ai mai multe surprize. Preturi…de fitosi, meniu-de fitosi, chelnerita-ametita (ca sa fiu finuta; ca era si neatenta, cu capul in nori, fara grija meselor si deloc draguta cu clientii), comanda intarziata, singura bere de 5 lei-lipsa, spatiu mic la subsol, sonorizare nereglata de care nu-i pasa nimanui, fum cat cuprinde si aerisire inexistenta.

Cert e ca noi n-o sa mai calcam pe acolo. Cat timp exista Tei, barul lui Voda, Sitei…si poate mai gasim cate ceva rezonabil unde sa ne simtim bine.

Leave a comment

Leave a Reply