Târg de nunţi la Braşov

Feb 12, 2011 by     1 Comment     Posted under: Brașov

Targ nunti Brasov 2011Până în 14 februarie mai aveţi ocazia să vizitaţi  Târgul naţional de nunţi – Braşov Expo Wedding, care se desfăşoară chiar acum la Braşov, în Macro Mall.

Organizatorii se laudă că veţi găsi oferte pentru locaţii, servicii de organizare de nunţi, invitaţii şi mărturii, servicii foto-video, etc. Şi REDUCERI de pana la 70%.

Pe mine mă interesează doar preţurile oferite la rochiile de mireasă. Nu ştiu dacă apuc să trec mâine pe acolo, dar dacă vreunul/vreuna din voi merge, lăsaţi un comentariu cu preţul celei mai ieftine rochii de mireasă pe care aţi găsit-o.

1 Comment + Add Comment

  • Dupa cum suna videoclipul cu stirea pe care l-am vazut, targul era pentru "fitzosi". Rochii de la 500 de euro pana la 2000, cea mai scumpa !!! Come on, e doar o rochie!!!. Era si urata pe deasupra. Dupa parerea mea, n-am pierdut nimic.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>