Tabăra Altfel – o idee bună

Jun 19, 2012 by     No Comments    Posted under: Diverse

 Tabăra Altfel este o inițiativă NLPRO și Institut Kutschera Austria pornită în 2009 de 5 prieteni, traineri NLP Resonanz. Tabăra are un program de activități care urmăresc:

– creșterea încrederii în sine
– descoperirea resurselor interioare pentru a trăi cu bucurie și succes
– conectarea la valorile și adevărul personal al fiecărui copil
– dezvoltarea unei gândiri realist-pozitive
– formarea unei generații de tineri responsabili și fericiți

Deviza noastră este :
Copiii şi adolescenţii cu forţă interioară au succes în viaţa personală şi la şcoală.

Tabăra Altfel este unică în România prin programul de activități psihologice, de relaxare și de auto-dezvoltare oferit. Echipa noastră este formată din traineri cu expertizムîn domeniul școlar, coaching și training cu copii și adolescenți, în săƒnăƒtate.

Pe lângムcompetență profesionalム(minim 5-7 ani de formare), trainerii NLP Resonanz au expertiză și în tehnici de comunicare, hipnozăƒ, training mental, focusing copii, psihoterapie familială și de cuplu, consiliere scolarムși vocationalăƒ, experientムpedagogicムși dezvoltare personală.

Pentru că predăm în training-urile noastre o cantitate mare de cunoștințe într-un timp foarte scurt, folosim un mod holistic de a preda, folosim super-învățarea, tehnici de relaxare, spunem povești, facem călătorii fantastice cu imaginația (fantezii), ne jucăm, ne mișcăm pe ritm de muzică, petrecem timp în natură. Această abordare permite ca într-un timp foarte scurt să înveți o cantitate mare de cunoștințe și să le utilizezi în viața cotidiană, la școală, cu colegii și profesorii sau acasă și cu prietenii.

Copiii care participă la aceste tabere învață să aibă încredere în ei și că au resurse în orice situații; învață să comunice mai bine cu cei din jur și cu ei înșiși; descoperă noi modalități de își gestiona și exprima emoțiile și de a fi cu compasiune și iubire alături de semenii lor; descoperă natura și elementele acestui univers ca surse de energie și putere; exersează cum să se afirme pe ei cu respect și libertate. Copiii care participă în tabăra altfel descoperă ce este important pentru ei, ce doresc să facă în viața lor și cum pot să își urmeze scopurile fiind în același timp responsabili și liberi.

Sursa:

http://www.tabara-altfel.ro/

pe facebook

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>