Ramada lovește din nou!

Jan 23, 2012 by     No Comments    Posted under: Brașov

Și lovește la propriu!

Am participat la al doilea modul de formare din cadrul proiectului, după ce în august nu m-a impresionat absolut deloc locația Hotel Ramada, 4 stele…poate în altă localitate, aici, sigur nu.

Ei, acum a fost și mai și, s-au întrecut pe sine. Mă tem că la ultimul modul trebuie să merg cu cașcheta. De ce?

Păi, în prima zi, la masa de prânz, mâncând liniștită prajiturica, mă trezesc cu o farfurioară pătrată goală, dar murdară, scăpată pe spatele meu, oprindu-se pe fund! Chelnerul zelos care le strângea de la colege, nu cumva să rămână acolo până ne ridicăm, că poate ne deranjează (a se citi: v-am luat farfuria, mișcați naibii la curs, că mai avem și alte grupuri la masă), mi l-ar fi scăpat direct în cap, dacă stăteam mai dreaptă…

În plus, nu era săpun la toaletă…

Iar apropo de alte grupuri, bineînțeles că au o sală mare împărțită cu niște panouri subțiri, prin care se aude tot, așa că în prima zi am ascultat aplauze non-stop de la grupul de la Petrom, iar a doua zi s-au plâns ăia non-stop că vorbim noi prea tare și îi deranjăm…în final ni s-a schimbat nouă aranjamentul sălii, iar masa noastră, din prima am ajuns ultima și n-am mai văzut nimic la proiector sau flipchart. Recunosc că am stat mai mult pe mess…Din fericire, mie mi se conecta wirelessul fără probleme.

Cât despre toaleta aia de la etaj, unde a apărut și săpun a doua zi, odată cu el a apărut un miros de căcat profund, care la început a fost pus pe seama proastei aerisiri sau a unor probleme de canalizare, dar fiindcă a persistat și în a treia zi, n-am mai folosit acea toaletă deloc.

În ceea ce privește masa de prânz, evident că am avut parte de pedeapsă și în a doua zi, pentru că n-aveam loc…deloc. Ajungând ultima la masă, că vorbisem la telefon, una, alta, am constatat că s-au ocupat inclusiv locurile la scaunele de bar, la o măsuță mai înaltă, unde erau doar două tacâmuri și deja se așezaseră două persoane. Se învârteau vreo 4-5 chelneri printre mese, uitându-se disperați după mine, neștiind probabil ce să facă, așa că am luat o ciorbă și m-am pus a treia la masă. După ciorbă, i-am atras atenția unuia dintre ei că mi-ar trebui o apă și niște tacâmuri, și s-a executat omul…dar tot foarte cocoțată și înghesuită am mâncat. Măcar am găsit cafea în hol. Că în rest, cafea dimineața la sosire, pauză, după masa de prânz, pauză…doar la pauza de cafea, la 11 și la 15 găseam, alături de 3 sticle de Cappy și câteva de Fanta și Cola, la un grup de peste 30 de persoane. Ceaiul n-am aflat cum era, pentru că singura dată când aș fi ales ceai, apa din termos era rece…

Domnii manageri de la Ramada, vă promit că aflu cine vă face testele de client misterios, că la 4 stele ar trebui să aveți undeva un contract de genul, și vă desființez. Până una alta, v-am desființat pe umilul meu blog. Înțeleg că ați câștigat licitația de proiect, cu prețuri competitive pentru stelele voastre, dar nici săvă bateți joc așa de grupuri. nu se face. Rușinică.

În plus, am auzit o relatare de la colegii cazați, cum că cina se servea la oră fixă și până nu se prezenta grupul complet, nu se servea masa…WTF? Doar nu eram la tabără școlară, totuși! A, și încă o fază mișto. Tot la masa de prânz din a treia zi, o colegă graviduță a vrut a doua apă plată. Și i s-au cerut 5 lei. Pe o apă de 250ml Dorna. Până a luminat-o altă colegă pe respectiva că au rămas ape destule la masă de la grup, gravida s-a enervat și s-a dus să-și ceară banii. Evident că i-a primit, cu scuzele de rigoare și cu o apă bonus. Dar enervarea cine i-o plătește?

Legat de organizare, formatoarele n-avea cazarea asigurată, nici masa. Dar până la urmă au mâncat cu noi, după alte discuții jenante, probabil…

Bineînțeles, al treilea modul va fi tot acolo. Că așa e făcut contractul, probabil. Am să pregătesc termosul de cafea pentru dimineață și la prânz, casca de protecție, sticluța cu săpun…cine știe ce surprize noi îmi rezervă, totuși.

S-auzim de bine și nu organizați nimic la Ramada Brașov!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>