Promotie nisip Cat's Best OkoPlus – pentru pisicile cunoscatoare

Am auzit la radio ca e promotie la nisipul pe care il folosim si noi. Avand in vedere ca s-a facut cam 30 lei sacul de 10l, poate va prinde bine informatia.

Din pacate n-am gasit nicaieri perioada promotiei, dar daca va grabiti, mai gasiti saptamana asta probabil.

In Brasov se poate gasi la Zoomania, magazinul de langa Rapid de pe Victoriei, se poate cumpara un sac de 5 l plus unul gratis cu 20 lei. Noi am luat ieri. Deci 10 l la 20 de lei, economie de cca 10 lei. In orasele in care e Auchan, e si acolo promotie. La ce pret e sacul…nu stim.

Despre nisip: Cat’s Best OkoPlus este nisip pentru litiera ecologic si biodegradabil, provenit din lemn de brad si molid netratat chimic. Are putere mare de absorbtie si poate fi aruncat in toaleta.  Absoarbe si retine foarte bine mirosurile neplacute. Ca si deficienta, fiind granule usoare, se raspandesc usor prin casa de pe labute.A nu se confunda cu Cat’s Best Universal, care e mai mult un rumegus compactat.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Best Cat e altă marcă…și nu se găsește la noi, din câte știu. E și mai scump de altfel. Da, nisipul de care vrobeam eu, Cat's Best Oko Plus s-a scumpit de 2 ori la rând, și a ajuns cam 37, 38 de lei, atenție, la 10 litri (nu kilograme). Însă îl prefer în continuare, ține mai mult timp și nu se simte miros în casă.

Leave a comment

Leave a Reply