Proiect POSDRU 64125: Engleza pentru profesori

Sep 23, 2011 by     No Comments    Posted under: Brașov

A fost odată ca nicii_love_my_english_teacherodată.un timp a fondurilor europene. Așa că s-au scris proiecte, s-au și câștigat, s-a început și implementarea. În cazul nostru, Inspectoratul Sălaj s-a asociat cu cel din Brașov și cu cel din Suceava și au decis să ne ofere deosebita favoare de a învăța limba engleză. De fapt, să ne pregătim pentru certificarea englezei pe care o știm – ceea ce nu prea bate cu titlul și scopul proiectului, dar na, e realitate, nu poveste!

Detalii despre proiect: aici

Au dat sfoară în țară (a se citi școli): ”Veniți, veniți, e gratis, e frumos, are credite și aveți certificat Cambridge la final!” Și am venit.Faptul că ei și-au propus mai mult de 100 de cadre didactice pe fiecare județ care să dea examen CAE (Cambridge Advanced Examination), iar profesorii, după ce au văzut cu ce se mănâncă de fapt, consideră foarte greu acest examen și nu sunt de acord să dea decât FCE (First Certificate), face parte din categoria ”socoteala de acasă nu bate cu cea din târg”. Nemulțumirile continuă, căci cei care au început cursurile anul acesta, dau examen în decembrie, însă orele de efectuat pe platformă nu pot să le facă, nici dacă ar vrea, căci platforma lipsește cu desăvârșire…de asemenea sălile de clasă dotate, cum trebuiau să fie, poate există la Zalău, că la Brașov nici urmă de ele, cărțile și le fotocopiază toată lumea, căci originalele trebuie returnate (vorba cuiva, vor îmbogăți o bibliotecă pe undeva), materialele, la fel, se fotocopiază pe banii noștri sau ai profelor…care, se zvonește, că unele ar fi fost plătite, altele nu.

Dacă ar știi acolo, la Europa…

Până una alta, dăm examene de simulare și ne înscriu la ce examen vor. Și-om mai vedea…

Cel mai bun lucru: my teacher is the best!!!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>