Politetea barbatului fata de femeie in secolul XXI

Apr 6, 2009 by     No Comments    Posted under: Diverse

Suntem emancipate: ne deshidem singure usa, ca asa ne-a invatat Wonderwomen, ca doar putem si singure si nu suntem sexul slab, ca sa avem nevoie de ajutorul barbatilor, sau, mai rau de atat, ca sa depindem de ei.

Orice teorie e buna pana cand nu se exagereaza totusi.

Ce m-a deranjat? Ies si eu ca omu’ din banca ca doar am rata de platit, era o vreme teribila cu ninsoare si viscol afara, deci aveam mainile pline cu poseta, umbrela, incercand sa ies in viteza pe usa pe care intrau mai multi barbati la momentul respectiv. Mi-am deschis usa, impingand, trei dintre cei care vroiau sa intre s-au oprit, dupa care se gaseste un animal de 2m pe 2, prea ocupat sa vorbeasca la telefon ca sa acorde prioritate, de exemplu mie, care eram deja in usa…noroc ca nu pic din picioare asa usor. Iar de la cineva la costum care intra in banca….am pretentia ca macar sa-mi acorde prioritate, chiar daca era prea zgarcit sa-si ia macar un bluetooth, poate asa vedea mai bine pe unde merge, decat cu mana la ureche.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>