Lipsa apa calda

Stire economica ziua 1:  Distrigaz Sud e preluata de GDF Suez. Stire ziua 2: Cet are datoriii de x mld lei la gaz. Se taie gazul pana la achitarea datoriilor. Dar nici o problema, nu intereseaza pe nimeni.

Este un moment de cumpana cand incepi sa te intrebi cati din prietenii tai au centrala si cum poti sa ajungi sa faci o baie macar o data pe saptamana. Nu te mai incalzeste cu nimic ca ai o chirie mai mica si n-ai centrala. E ca atunci cand n-ai mancare si inventariezi la cate case poti sa te autoinviti la masa in urmatoarele x zile.

Dupa cam o saptamana-doua, incepi sa te intrebi daca chiar nu se intampla nimic totusi cu apa aia calda. Si seful de scara te incurajeaza linistit ca probabil nici in decembrie n-o sa ai si ca ar fi bine sa te gandesti la un cazan…

Si ma intreb cu datornicii nu se intampla nimic? Adica e unu si la noi pe etaj care nu-l intereseaza de cele 80 de mil de la intretinere si care se tot inmultesc, el traieste fericit si fara griji…si uite de aia n-am eu apa calda…el probabil are si centrala de atunci, culmea. Pe astia nu-i doare ca poti fi evacuati si executati? Apropo, nu mai face nimeni executari?

Sau face cineva ceva?!

Leave a comment

Leave a Reply