La mare, in pustietate

S-a ales plaja Vadu, langa Corbu. Alea de li s-a facut deja prea multa reclama si nu mai sunt asa pustii cum se stia.

Mai mergi 5 km dupa sat si ajungi la plaja. Drum de nisip relativ ok, de betoane not ok. La niste intranduri catre plaja, care  nu erau nici unele goale golute. A prins reclama. Iar in weekend e mai aglomerat. Sa ne intelegem, nu e ca in statiuni, tot ai minim 100m intre tine si primul cort. Dar venea lume.

Ne-am pus si noi pe o parte a unui intrand, pe partea ailalta fiind ocupat, in rest plaja goala cate 500m in fiecare parte. Bun venit in pustiu. Intr-o parte marea cu valuri si vant, in alta, boscheti cu scaieti si mlastina. Plaja destula, nu perfect curata dar mai bine ca-n alta parte. Iar noi nu chiar pregatiti de aceste conditii. Dar am supravietuit vicisitudinilor naturii, din pacate nu si manelistilor, dupa cum se va vedea.

Marea calda, apa cam mica pentru gusturile noastre, dar pana la urma ok, foarte foarte curata. Dupa o zi de vanturi puternice veneau valuri care te luau de pe picioare, te trageau vrand nevrand catre dreapta, cu o forta ce n-am mai simtit-o. Extraordinara vreme, apa, liniste…

Dupa 3 zile de trai in salbaticie, a treia seara e tulburata de intrarea in forta a unei Corsa direct pe plaja, unde s-a si infipt si unde a si ramas. Dupa ea o duba, care n-a ajuns insa asa departe.¬† Transportau niste tulceni, care s-au dovedit adevarati cocalari manelisti cu pitzipoancele aferente. Voi, ce radeti acum…nu radeti ca nu stiti nimic. Ce poze pe hi5 sau pe net in general? sa-i vedeti in realitate in actiune, in timp ce-si fac pozele respective. Asta dupa ce si-au chemat prietenii cu suportul moral si fizic, constand in 13 butoaie de bere, 3 frigidere, generator si statie, trambita si dupa o noapte alba cu manele la maxim.

Aia mai in varsta si cu cap au impachetat si au plecat la 1.30 noaptea. Noi la 5 dimineata. Scop atins, plaja numai pentru ei. Eu doar disper la gandul ca sunt reali, exista si ca sunt probabil mult mai multi decat aia de pe plaja din Vadu. Adica m-a lovit realitatea in fata, cum s-ar spune.

O cafea pe o plaja privata in Navodari, o baie scurta, ca acolo apa era muuult mai rece, si gata, acasa cu noi! Ca doar nu e tara noastra. Doar daca va cheama cumva Schwatzenegger sau Van Damme sau Jet Li si va apuca sa va faceti curat in ograda intr-o situatie de genul…

Leave a comment

Leave a Reply