Internetul si titularizarea

Pentru ca suntem in 2009, pentru ca are Ministerul bani sa dea la Siveco, avem servicii Internet. Not!

Ieri ma miram ca nu mergea, cand si cand, sa vizualizezi nici un raport pe judete pe titularizare.edu.ro/2009.

Am sacrificat 2 min sa caut o adresa de contact al minunatei firme si le-am scris ca nu merge. Atat. Fara “buna ziua”, fara semnatura. Dupa 10 min vine un mesaj de “nu s-a putut livra bla bla”, dupa 2 ore insa, surpriza, primesc raspuns de la un domn inginer suport tehnic, care ma vrajeste ca am nevoie de ultima versiune de flah player si browser min Firefox 3.x Culmea e ca le aveam.   La momentul respectiv deja mergeau si rapoartele, mai putin alea cu posturile de titularizare-neexistand alta lista si nefiind actualizata aia cu ocuparile dupa titularizari si detasari, am presupus ca acolo gasesc ce a ramas vacant.

Acum iara e pagina blank la rapoarte, doar header. Fratilor, e asa greu sa bagi un text: reactualizam date, reveniti….ca prespun ca asta se intampla. Da, se pare ca e greu. Oricum, le-am mai trimis un mail. Macar suportul sa lucreze.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Ce dragut! Siveco ne minte din nou ca ieri la pranz a facut actualizari pe site. Maare minciuna ca m-am uitat si ieri dupa-masa si nu era nimic. Iar acum e ceva nou, dar apar doar titularizarile si continuitatile, adica ceea ce trebuia sa afiseze pana in 27, nu in 31 iulie…cata promptitudine!

Leave a comment

Leave a Reply