Grevă din nou în învățământ

Din nou grevă de o zi. Ca să ne mai taie o zi din salarii, să mai economisească niște bani la buget. Fără să comentăm, că doar am făcut grevă. E vina noastră.

Dragi conducători de sindicat, dacă ați fi adunat semnăturile de refrendum din toate școlile, ați fi constatat că există destui profesori (99% numai din școala mea), care nu sunt de acord să facă grevă=să li se taie încă o zi din salarii. Că s-au săturat să li se tot taie și de primit nu mai primesc nimic decât bătaie de joc.

E doar un nou exemplu de “înțelegere” la nivel înalt, în care noi, ăștia de jos, pleava, n-avem nici un cuvânt de zis. Cică sindicatele ne reprezintă, sunt “vocea” noastră. Fâs!

Iar în presă, tot profesorii sunt ăia de tot vor, tot comentează, tot au nemulțumiri, tot fac grevă, tot boicotează probele de bac.

Ca să nu mai vorbim de minunata grevă generală fără a încheia medii la sfârșitul anului. De parcă n-ar fi evident că perioada e aleasă atât de prost, încât numai unitate nu va fi, deci va fi o altă grevă degeaba. Cum s-au gândit ei, dargii de conducători, să nu lase absolvenții să dea BAC, să meargă la facultăți? Chiar n-are nici unu’ copil în clasă terminală? Sau au contat din start pe faptul că nu-s profii așa de răi, încât să-i lase cu medii neîncheiate….

Leave a comment

Leave a Reply