Fan courier lasa muuult de dorit

Jun 8, 2012 by     No Comments    Posted under: Diverse

Ieri trebuia să trimit un pachețel urgent la o firmă din București. Alegerea lor a fost Fan Courier.

Ok, sun la ora 14.00 la un număr de telefon de pe pagina lor web. Îmi răspunde o fată, cu formulă standard, salut, numele (Cristina, parcă), îi explic că vreau să trimit din Săcele, că trebuie să ajungă azi!, îi dau adresa și numărul de telefon, i le repet că ea nu a repetat deloc, îmi zice că va veni agentul și închid. Evident că n-a zis în cât timp….

Pe la ora 16.30 încep să-mi fac griji că nu apare agentul de pe teren. Și sun. Îmi răspunde o voce bărbătească de data asta, nu se prezintă, nici nu zice firma, întreb și eu direct ce se întâmplă cu comanda mea, după ce se lămurește ce vreau, îmi spune foarte senin că a fost anulată comanda pentru că era adresa greșită și numărul de telefon incomplet, doar din 9 cifre. Și să nu iau foc….Incompetenții naibii care v-a pus acolo, dacă nr. 94 nu există, era clar că e 24, iar pentru că tipa aia habar n-are câte numere are un nr. de telefon, chiar nu sunt eu de vină…

Bun, și cum putem rezolva, întreb eu. Pachetul meu trebuie să plece azi! La care tipul, la fel de impasibil, îmi zice că îi pare rău, nu se poate. Na faină treabă. Insist și obțin cu greu o revenire la agentul de pe teren, poate mai e în zonă (right). După 2 minute mă sună și-mi zice că agentul a plecat, e în drum spre sediu și nu se mai întoarce. Și asta e. Se poate prelua mâine, dacă doresc. Singura mașină care pleacă cu transportul spre București e la 17.30. Așa că degeaba le duceam dimineață pachetul, că tot nu pleca la timp, că n-avea cu ce.

Deci, profesionalism desăvârșit. N-o să apelez niciodată din proprie inițiativă la ei. Punct. Să înflorească concurența. La câtă e, nu știu cum de-și permit reclama negativă și să nesocotească în asemenea hal un client, cât de mic și nesemnificativ. “Oriunde, cu plăcere!” e motto-ul lor. Săcele nu e oriunde, deci….:)

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>