Din ziar despre suplinire

Aug 3, 2011 by     No Comments    Posted under: Brașov

Articol BZB despre suplinire:

“Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Dorel Agache (foto), pentru examenul de suplinire, din 4 august, s-au înscris 405 de candidaţi. Aceştia sunt cei respinşi sau neprezentaţi la examenul din iulie, de titularizare, cei care s-au înscris special pentru examenul de suplinire, dar şi candidaţii care nu s-au înscris până acum. Examenul de suplinire se va desfăşura în aceleaşi condiţii ca cel din iulie. „Vor fi subiecte naţionale, supraveghere prin camere video, iar lucrărilor vor fi evaluate în centre de evaluare din ţară. Examenul se va da în aceleaşi două centre de concurs: Colegiul Tehnic Transilvania şi Şcoala Generală 5”, a declarat Dorel Agache.”

Din care înțelegem că s-au înscris 405 candidați, dintre care unii nu s-au înscris până acum…Nu mai pomenim greșelile de tiparire…gen ”lucrărilor vor fi evaluate”.

În limba română, partcipanții neprezentați sau care au luat sub 5 pe 13 iulie au fost reînscriși automat pentru concursul de suplinire, iar cei care nu s-au înscris deloc în iunie, s-au putut înscrie cu dosar acum, pe 1-2 august, pentru același concurs. S-au luat și dosare de suplinitori necalificați, care participă la alt concurs, tot în perioada 3-4 august.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>