De ce nu, mai tata?!

Feb 10, 2009 by     No Comments    Posted under: Diverse

Mare scandal mare prin presa, de cand vezi Doamne, taranii au norme de expunere a produselor din lapte. Si de ce n-ar avea si de ce n-ar fi sanctionati daca nu le aplica? La cat profit fac din cantaritul masluit, aracetul din telemea si asa mai departe… Mie una nu mi-e mila de ei deloc. Si mi se pare absolut decent sa cumpar un produs ambalat si etichetat. Mai ales cu pretul. Inca ma duc in piata si gasesc tarabe cu borcane de hrean fara pret pe ele de exemplu. Iar pretul se pune exact dupa cat de fraier arata clientul, dupa fata lui. Ei bine, pe fata mea cred ca scrie “fraiera” de cand ma stiu, asa ca de regula zic multumesc si ma duc mai departe pana la o taraba cu preturi. Eventual mai si negociez. Daca am de la ce. Iar in partea aceea de piata cu produse lactate de la particulari nu ma mai duc demult. Prefer magazinul. Ca de multe ori e mai ieftina telemeaua la alimentara de sub apartamentul in care stam, decat oriunde in alta parte. Si pe deasupra e si buna si proaspata. Nu e urda acra dupa a doua felie. Ca de la particulari.

Mai am o problema si cu farmaciile. Alea care imi ofera cu precadere aspirina cea mai scumpa sau vitamina C cea mai aromata si mai usturatoare la pret. Daca nu le specific o marca anume, au si sarit sa-si faca vanzarea target cu mine. Nu mi se pare normal. Si mai ales daca cer ceva mai accesibil ca pret si mi se spune ca nu au. Macar ceva mediu asa n-ar putea oferi din prima, nu varf de gama? Ca haine bune am degeaba daca n-am mostenit pamanturi in zona Bran…Si nici nu intru a doua oara in farmacia respectiva chiar daca e la o scara distanta. Sa fie clar.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>