Cursul Dascăl Curcubeu începe la Brașov!

Sep 10, 2012 by     No Comments    Posted under: Brașov
fluture cursCursul “Dascăl CURCUBEU- curs de educator holistic” este pentru educatori, învățători, profesori, diriginți, directori și toate persoanele care lucrează sau își doresc să îi inspire pe ceilalți. Accentul se pune pe oferirea de instrumente specifice, pe care profesorii să  le aplice în lucrul efectiv cu copiii, din categoria “Bio-instrumente”, descrise în cadrul conceptului “Pedagogia 3000”.
Cursul este structurat pe 5 module:
Modul I – Bio-instrumente pentru inteligența integrată – 16 ore
Modul II – Bio-dans pentru flexibilitate și bucurie – 10 ore
Modul III – Geometrie sacră pentru structură și focalizare – 10 ore
Modul IV – Adevăruri înalte pentru înțelepciune – 10 ore
Modul V – Acțiuni manuale pentru armonizare și echilibru – 16 ore
Tematica:
Copiii și adolescenții curcubeu – ca dascăl  înțeleg și sunt atent la noile caracteristici, talente și moduri de asimilare a informației.
13 inteligențe – cum contribui la armonizarea inteligențelor multi-dimensionale și cum îmi dezvolt alături de copii, dascăli și părinți inteligența co-creativă.
Bio-instrumente – cunosc și deprind peste 10 clase de instrumente și tehnici de bază, care tratează copiii cu dragoste.
Sunt un dascăl curcubeu – am viziunea că pot co-crea sinergic alături de ceilalți dascăli, o nouă societate printr-o nouă educație.
Maniera de transmitere a informațiilor este practică, interactivă și recreațională.
Primul modul se desfășoară în 15 și 16 septembrie, în  intervalul 9.00-18.00, cu o pauză de masă, datele urmatoarelor module urmând a fi stabilite de comun acord cu participanții.
Principalul formator este Vasile Păun – Anghel, co-fondatorul proiectului CURCUBEU.
Vă rugăm să confirmați participarea prin email la ibi.curcubeu@gmail.com sau la telefon: Anca 0745030325, Elena 0770597838.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>