Cantina IKEA Bucuresti

Pe drum dinspre mare s-a hotarat in grup sa vedem ce e de capul ei.

Si am vazut. Mi-a lasat un gust mai mult decat amar, ca sa ma exprim asa. Pentru ca e aranjat in asa fel incat sa te oblige sa ratacesti prin tot magazinul daca faci greseala sa urci la etaj si apoi sa vrei sa iesi. Nu ai scapare. De rahat!

Cantina lor e cantina doar cu numele. In ce ma priveste definitia cantinei include mai multe feluri de mancare, nu 2-3, si cateva salate extrem de scumpe si deserturi si mai si. Parerea mea e ca si la fast-food e mai ok ca si oferta. Nu mi s-a parut nici ieftin, nici mult, nici deosebit de bun. Nici n-am gustat, doar asa la ochi vorbind. E cantina ca cica economisesc ei forta de munca daca duci tu tava la niste rafturi speciale…hm, la cantina le duci la spalatoru de vase si-atat.

In schimb, dupa ce am inconjurat magazinul, care e tot scump, am ajuns din nou la intrare, unde am luat hot-dog cu 1 leu, de fapt hot-dog plus bautura racoritoare 3 lei. Iei chifla cu un cremvurst si iti pui tu sosuri pe el, iti da un pahar si te duci si-l umpli la automat. De cate ori vrei. Depinde cat de sete iti e si cat de roman necivilizat esti. Eu am umplut de 2 ori. Mai au si un cremsnit urias si deosebit de bun, mai bun decat cel de casa, cu 6 lei 2 buc. Va recomand cu caldura, e excelent. E singurul pentru care m-as intoarce acolo. Fara sa urc la etaj. Si daca m-ar asigura cineva ca nu s-a schimbat cofetarul.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Daca intrebai pe cineva(poate un angajat) ai fi stiut ca poti iesi din magazin(de la etaj)fara sa trebuiasca sa umblii prin tot magazinul!!Dar asa e romanul….niciodata multumit! Te-ai gandit vreo secunda ca magazinul e construit asa deoarece e o strategie de marketing la care nimeni in Romania nu s-a gandit pana acum?..
    In ceea ce priveste restaurantul Ikea..(e cel mai mare restaurant din Romania) nu cred ca ai gasit ceva mai ieftin si mai bun ca acolo la nici un fast food!
    Cam atat am avut de comentat!

Leave a comment

Leave a Reply