Avioane in cap…se cauta pilot!

Jan 30, 2016 by     2 Comments    Posted under: Brașov, Diverse, oglinda

Deja incepe sa devina celebra replica asta a fostului! Imi place s-o citez in orice conversatie in care fac aluzie la cat de minunata sunt eu 🙂 V-ati dat seama, nu e vorba despre nicio aviatie in aceasta postare.

Este vorba despre femei…cateodata apostrofate cu epitetul “nebune”. Cu idei mai neobisnuite. Idei care se alearga in capul ei, intr-o valtoare mai rapida decat poate vreodata barbatul de langa ele sa le urmareasca. De inteles…nuuuuu, nici vorba! Mai ales ca orice variabila noua poate sa aduca schimbari fundamentale in proiectarea viitorului apropiat sau mai indepartat, adica rute noi de zbor cu aparate care inca nu s-au inventat. Ca asa suntem noi, femeile, flexibile si adaptabile. Mai ales femeile astea tacute si puternice, la care viseaza majoritatea barbatilor, dar nu le-a explicat nimeni ce ii asteapta.

Ei, bine, putem avea avioane in cap. Unele sunt avioane obisnuite, altele supersonice. Unele avioane trec atat de repede incat ramanem doar cu o urma de gand, ceva ce ar fi o idee buna, dar ne scapa. Cateodata revin, se clarifica, incetinesc, aterizeaza si le punem in practica. Iar cateodata nu.

Insa la ce ar putea fi cu adevarat buni barbatii, daca ar avea destul curaj si indrazneala, destula vointa si motivatie…ar fi sa le piloteze. Cateodata chiar e nevoie stringenta de un turn de comanda. Iar daca va urcati intr-un avion, atentie, de regula nu exista parasute de salvare, asa ca poate fi chiar periculos. Suna destul de provocator? Go for it!

2 Comments + Add Comment

  • Pilotul unui avion catre turnul de control:
    – Mi s-a terminat combustibilul, cred ca o sa ne prabusim…
    Turnul:
    – Ok, multumesc, te stergem din lista !

    • hmm, sa rad, sa plang… 🙂

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>