Audit d'entreprise !

Apr 21, 2008 by     No Comments    Posted under: Diverse

La restaurantul “Chez Ginette” acum cateva zile, fiind impreuna cu  niste amici, am remarcat ceva va foarte bizar. Toti chelnerii si picolii aveau o mica lingurita in buzunarul camasii. Atunci cand a  venit chelnerul sa ia comanda, l-am intrebat:
– De ce purtati toti o lingurita?
Mi-a explicat ca Ginette a cerut consultanta de la Andersen Consulting care, dupa cateva luni de analiza, a ajuns la concluzia ca lingurita este tacamul care cade cel mai des pe jos, la o frecventa de 3 lingurite/masa/ora. De atunci nu mai e nevoie sa alergi la bucatarie sa  cauti o noua lingurita. Economia de    randament de timp de lucru este estimata la 5,21%. Indicele satisfactiei clientului a crescut de asemenea cu 3,75%. Doua minute mai tarziu mi-am scapat lingurita pe jos si imediat chelnerul mi-a adus lingurita lui spunandu-mi ca    el va lua alta la  urmatoarea lui trecere prin bucatarie. Bravo Andersen!
Dar si mai curios, chelnerii aveau o mica sforicica care iesea un pic afara din slitul lor. Cand ne-a adus nota, l-am intrebat pe chelner la ce serveste acea sforicica.
– Ati observat corect, mi-a spus el cu voce joasa, Andersen Consulting a observat de asemenea ca am putea castiga ceva timp la toalete.  Sforicica  este legata in jurul penisului, deci il putem scoate fara sa il    atingem  si nu mai trebuie sa ne mai spalam pe maini, ceea ce reprezinta o economie de apa si timpul petrecut la toaleta scade cu circa 7,39%.
– Si dupa ce l-ati scos, cum faceti sa-l bagati la loc fara sa il atingeti? – am intrebat eu.
– Ei bine, imi spune el in soapta, nu stiu cum fac altii… dar eu folosesc pentru asta lingurita.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>