Animalutele noastre de toate zilele

Le iubim, le oferim ce e mai bun….le culegem de pe strazi, le oferim un camin….

Dar nu ii putem salva pe toti. Nu-i asa?

Si atunci unii dintre noi ne putem gandi cum sa-i ajutam, ca sa ne ajutam, la scara mai mare….si am cautat azi acele ONG-uri care se ocupa cu asa ceva….

Ghiciti ce…sunt nenumarate in Bucuresti…si una singura in Brasov: Milioane de prieteni, care are un site neactualizat de un an……ce pot sa zic decat ca in anumite momente oricat de antipatica mi-e Capitala…trebuie sa recunosc ca acolo se intampla lucruri….

Ce am mai gasit interesant si probabil n-ati auzit de ele:

Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor: www.FNPA.ro

Societatea pentru prevenirea cruzimii fata de animale: www.spca.ro/home.php?limba=ro

Daca mai stiti vro asociatie interesanta in domeniu care nu exista pe net, din Brasov, nu ezitati sa comentati:)

Apropos, unde exista adaposturi de animale in Brasov?

Join the Conversation

2 Comments

  1. Hello,

    Ma eu din cate stiu e un adapost prin triaj sau in craiter dar nu stiu sa iti zic sigur. E cel de la Milioane de Prieteni dar nu cred k vrei sa merg pe acolo. Eu am fost cu nasa mea acuma multi ani cred k sunt vreo 10 si pe atunci erau niste conditii oribile. Cel putin mie asa mi s-a parut. Nasa mea a facut un filmulet si vroia sa mearga cu el in Germania sa vada dak poate face ceva k sa mai ia din caini pe acolo. Nu stiu dak a mai reusit ceva pt ea s-a racit de noi si nu am mai vbit cu ea.

    E foarte posibil de atunci conditiile sa se fii schimbat sau cel putin asa sper dar imi pare rau k nu mai stiu exact pe unde e. Poate daca intrebi un taximetrist stie sa iti zica k ei ar trebui sa stie.

    Pup si bafta sa aflii!

Leave a comment

Leave a Reply