Albă-ca-zăpada în variantă românească

Sep 28, 2011 by     No Comments    Posted under: Diverse

  Știre ”beton”, fierbinte, minunat prezentată, cu greșelile de rigoare.

”Gropile, infernul şoferilor din România, au salvat viaţa unui bărbat din Galaţi. Bărbatul se înecase cu o bucată de măr şi era deja în stare gravă. Medicii au decis să-l transporte la un spital din Bucureşti. Din fericire, ambulanţa a trecut printr-o groapă, iar bucata de măr a sărit din gâtul bolnavului.

Un prieten al bărbatului a chemat imediat ambulanţa. Medicii din Galaţi au examinat pacientul şi au constatat că bucata de măr îi blocat plămânul stâng, astfel că au decis să îl transporte de urgenţă la Bucureşti.

La Buzău, după ce parcursese mai bine de jumătate din drum, ambulanţa nu a putut evita o groapă. Momentul a fost salvator pentru bărbat, pentru că din cauza zdruncinăturii, omul a început să tuşească, iar bucata de măr a ieşit pur şi simplu.” Sursa.

E ca-n poveste…atâta doar că personajul principal e un bărbat. Așadar, România este o țară de poveste și din punctul ăsta de vedere. Iar omul e norocos tare, din moment ce n-a mai ajuns pe mâna medicilor, unde cine știe cum și dacă scăpa…

P.S. Mă întreb cum se poate bloca plămânul de la o bucată de măr?…și cu ce notă a luat BAC-ul la română cel care a scris articolul. Și atenție la consumul de mere! e periculos!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>